Cart 0

 

ZIMPL BloG

Bloggen er min kreative legeplads. Jeg elsker at skrive, og det er altid en meget intuitiv proces for mig.

Jeg bryder mig ikke meget om bundne skriveopgaver, hvor teksten skal underlægges rammer og regler eller opfylde et bestemt formål. Derimod nyder jeg at skrive, når tanker, følelser og handlinger samler sig i en undren eller forståelse, jeg aldrig kunne have tænkt eller talt mig til.

Til bloggen >

OM Zimpl.dk

 

Zimpl handler om at finde ind til det ærlige, det rene, det ægte sted, som jeg selv har brug for at være i kontakt med for at kunne eksistere i en stadig mere kompleks verden.

Mange års bestræbelser har overbevist mig om, at det ikke er hverken simpelt eller let at finde derind - og endnu mindre at bevare kontakten indadtil. Men jeg øver mig. Zimpl as that. Velkommen indenfor.

Vil du vide mere om mig?

 

Zimpl tankestrøm

 

Her på siden vil jeg glæde mig til at dele mine lange tankerækker og refleksioner. Jeg lever vist det, man kan kalde et helt almindeligt liv med fuldtidsjob, realkreditlån, børn, katte, hund og kæreste - men mit indre liv, jeg siger dig, der er knald på! Ikke så meget med ting, jeg forestiller mig sker (jo, også lidt det) - men mere tanker.

Tanker om stort og småt, tanker, følelser, reaktioner og relationer, hvorfor, hvorfor dit og hvorfor dat. Alt det vil jeg gerne dele mere af - og ikke mindst i dialog med andre - og måske dig? - om.

Til tankestrømmene >

 
IMG_3873.JPG

Zimpl butik

 


Jeg har altid sagt, at jeg hellere vil have en lækker creme end en ny bluse, og det mener jeg stadig. Jeg har udvalgt nogle lækre danske, økologiske produkter fra bl.a. Sweet Lily og SæbeRiget, som jeg forhandler i webshoppen.
Jeg vil gerne være med til at gøre det nemmere at træffe gode, bæredygtige valg. Zimpl shoppen er stadig under opbygning og indeholder kun varer, som jeg selv har afprøvet og nyder at bruge.

VIGTIGT: Lige nu er webshoppen i sin vorden, og jeg har ikke et integreret leveringsmodul. Det betyder, at når du placerer en ordre, får du under købsprocessen blot en besked om, at pakken bliver leveret til nærmeste pakkeshop - men ikke hvilken. Umiddelbart efter købet får du direkte besked fra leverandøren (fx DAO) på mail og SMS.

Se alle produkter her >

 

Zimpl byggeri

 

Jeg har altid drømt om at bo i et lillebitte hus, kun udstyret med det allermest nødvendige og helst isoleret fra resten af verden. Og andre mennesker.

Det passer selvfølgelig ikke helt, men drømmen om et tiny house, hvor jeg kan trække mig tilbage og være i fred, er på vej til at gå i opfyldelse.

Læs mere >