Surprise, surprise

Måske er det en helt almindelig dag for dig. En hverdag, en sommerferiedag, en dejlig dag eller en kedelig dag. En dag, der ligner de andre så meget, at den glider ind i det store bagtæppe til dit liv.

For præcis 10 år siden var d. 8. juli en onsdag. Måske var det også bare en helt almindelig onsdag for dig? Men ikke for mig. Den er en af de dage, der lyser op i mit bagtæppe.

Hvis du ikke kan huske det, så kan jeg minde dig om, at der var koncert med Bruce Springsteen i Herning. Jeg var taget af sted med gode kolleger, og på vej derud fik jeg en sms: “Vi må lige mødes, jeg giver en øl”.

Mellem 50.000 mennesker på en råkold sommeronsdag drak vi en øl sammen i baren. Og resten er historie (som man siger). Og hvilken historie. Han var lokal, jeg var tilflytter, begge på bagkanten af en skilsmisse. Meningerne var mange og alle havde en holdning til, om det nu gik eller ej. Jeg vil hævde, at enkelte gjorde hvad de kunne for at forhindre det. Åh hvad vi har lagt ører til!

Men surprise, surprise, se hvordan det gik.

I dag ser vi tilbage på 10 år sammen. På billeder af børnene, der var små, kinderne, der var glattere og håret, der ikke var gråt endnu. 10 år med flest glæder, få sorger og en lille smule dramaer. Men allermest 10 år med kærlighed, samhørighed, anekdoter og finurlige jokes, som kun vi to forstår. 10 år, der har givet os en historie sammen.

Surprise, surprise - vi tager 10 år mere og resten bagefter ❤️

Bonusinfo: Da vi hentede champagne i det lokale supermarked, spillede de Bruce i muzak-radioen. Hvor magisk er det lige?

IMG_3440-2.JPG