Tag et kig i min butik...

Det var egentlig tilfældigt, at Zimpl kom til at omfatte en webshop.

Hele ideen med Zimpl udsprang netop af en trang til at reducere ligegyldigt forbrug og impulskøb, give plads til kreativitet og initiativ i hverdagen - og i det hele taget træffe nogle bedre og mere bæredygtige valg.

Ikke kun bæredygtige valg i forhold til indkøbsvaner og forbrug, men bæredygtighed generelt i forhold til at skabe et liv med større balance mellem forbrug og ressourcer.

Der findes heldigvis mange ildsjæle derude, som virkelig ønsker at producere gode produkter og varer af høj kvalitet uden at gå på kompromis med omkostninger for miljø og helbred. Da lejligheden bød sig i efteråret 2018, og jeg fik mulighed for at have en salgsvogn på Zirkus Nemos Hjulemarked i Aarhus, gik jeg (sammen med min kæreste nu also-known-as “Manden der får ting til at ske”) på jagt efter producenter af gode, lokale sager!

Det blev til en blandet Zimpl butik med sæber, kropsprodukter, fodpleje, gammeldags strikkede håndklæder og klude, gin og krydderier, hånddrejet træjulepynt, gourmet-glögg og forskellige varianter af Bees Wrap. Meget blev solgt og noget har jeg tilbage. En del af det kunne jeg endda have lyst til at tage mere hjem af, fordi det bare er lækre sager.

Gin og krydderier har jeg på lager, men sender ikke - derfor er det heller ikke lagt på shoppen endnu, men det kommer. Alt kan hentes i Brædstrup efter aftale.

Kig forbi butikken og lad dig inspirere til forårsindkøb med god samvittighed. Alle produkter er økologiske og fremstillet lokalt. Det gælder fx de økologiske sæber fra SæbeRiget og de skønne kropsolier fra Sweet Lily. Du finder dem lige her og her.

Bodyoil fra Sweet Lily fås i tre varianter til kr. 145,-

Bodyoil fra Sweet Lily fås i tre varianter til kr. 145,-Marianne MillerComment