Trætop getaway

Fordi vi i hverdagen har hver vores matrikel, husholdning og teenage-logistikafdeling, kan der godt gå lige lovlig meget drift i den. Især fordi jeg tit har kalenderen fuld af aftaler om venindekaffe, gåture, læsegruppe, yoga, foredrag, damefødselsdage, fælles meditation og alt muligt andet.

Derfor har vi en uskreven aftale om, at vi en gang imellem tager af sted alene på voksen-ego-tur. Det giver sådan set sig selv efterhånden, for de store unger har andet og bedre at tage sig til end at være sammen med os gamle dinosaurer. Hvis køleskabet er fyldt op, og jeg husker at efterlade bilnøglerne, tror jeg dårligt, de registrerer det.

Denne gang skulle vi højt til vejrs - jeg havde nemlig foræret min kæreste en overnatning i et trætophus ved Kalø Vig. Vi havde kun pakket det allermest nødvendige: bøger, notesbog (til mig) og tre flasker champagne. Og en tandbørste selvfølgelig.

Vi ankom kl. 14, fik udleveret en kurv med kaffe og kage - og så var det bare op! Som billederne viser med al tydelighed, kan det virkelig anbefales! At vågne der midt på natten, i den stilleste stilhed med skæret fra lanternerne på verandaen og vinduerne på vid gab lige ud i trækronerne - oh salighed 🌳💚

Med til opholdet hører aftensmad/picnickurv og morgenmad dagen efter. Alt er virkelig godt og lækkert, og køkkenet har sølv øko-mærket. Ps. Jeg har ikke noget samarbejde med Kaløvig Centeret, det er bare min egen anbefaling af et virkelig dejligt ophold. Find mere info her

Billedet er lånt fra  Kaløvig Center

Billedet er lånt fra Kaløvig Center

 
Det var lunt, men regnede af og til. Det gjorde ikke spor…

Det var lunt, men regnede af og til. Det gjorde ikke spor…

 
 
Grøn udsigt

Grøn udsigt

 
 
Det blev også vejr til at sidde ude.

Det blev også vejr til at sidde ude.