Kender du Bees Wrap?

Jeg tænkte, det var på tide med en præsentation af de lækre ting i webshoppen!

Jeg gætter på, du har læst om den tiltagende plastikforurening og har lyst til at finde alternativer til dit eget plastforbrug? Så skulle du overveje at prøve Bees Wrap. Bees Wrap kan bruges til indpakning af madpakker eller rester, tildækning af skåle, opbevaring af oste eller grøntsager og meget mere. Kort sagt alt det, du ville bruge stanniol, vitawrap eller små fryseposer til.

Bees wrap fungerer lidt som madpapir i forskellige størrelser. De er er fremstillet af GOTS (Global Organic Textile Standard) certificeret bomuld, der er coatet med bivoks og jojobaolie. Derved bliver de en lille smule selvklæbende og kan lukkes tæt omkring madvarerne. De er desuden supergode til brød, fordi de bevarer skorpen sprød længere.

Bees wrap kan i øvrigt bruges igen og igen, op til et år, hvis du passer godt på dem. De rengøres i koldt eller lunkent vand efter brug og hænges til tørre. På grund af coatingen med bivoks, holder de ikke til meget varmt vand, så det anbefales ikke at bruge dem til snavsede grønstager, råt kød osv. Når de er helt nye, dufter de en lille smule af honning, men det fortager sig efter brug, og maden, du pakker ind, smager altså ikke af honning! Når du vurderer, at de ikke duer længere, kan de komposteres med dine madrester eller i kompostbunken.

Du finder et bredt sortiment i Zimpl butikken ved at klikke her

I går lavede jeg smoothie til morgen, og satte skåle i køleskabet til dem, der stod senere op…

Bees wraps lukker helt tæt om skålen

Bees wraps lukker helt tæt om skålen

Marianne MillerComment