Tankestrømme uden filter

Du undrer dig måske over, at der er to blogs på Zimpl. Jeg ved heller ikke, om det kommer til at fungere, men lige nu har jeg lyst til at skrive i mere end ét format. Derfor er selve Zimpl bloggen tænkt som en blog med kortere indlæg, hverdagstanker og ideer, jeg har lyst til at dele; fx med inspiration til oprydning, som de seneste indlæg, der ligger dér.

Tankestrømmene er mere til en slags flowskrivning eller skrivemeditation, hvor jeg vil give mig selv lov at skrive i en mere uredigeret form - intuitive skriverier, hvor der ikke nødvendigvis er en retning eller pointe.

Hele processen omkring Zimpl har været rigtig lang, og for få dage besluttede jeg, at NU skal det ud at leve, selvom jeg stadig synes, det skal være mere perfekt og mere tjekket. Zimpl er en proces for mig som menneske, men også som en kreativ legeplads og læringsmulighed for Zimpl som virksomhed. I december måned 2018 havde jeg en butik i forbindelse med Zirkus Nemos Hjulemarked, og som du måske har opdaget allerede, findes der også en Zimpl Butik her på Zimpl.dk. Men det er ikke tanken, at Zimpl primært skal være webshop - det er bare en del af pakken lige nu!

Marianne MillerZimplComment