Om nye begyndelser

2019 - et spritnyt år.

Et helt nyt år, fyldt med muligheder og drømme. Drømme om, at NU sker der endelig dét der fantastiske… det dér helt særlige gennembrud i livet, hvor man finder den sande lykke, den skæbnebestemte soulmate, det perfekte job… eller sin helt egen passion, dybe kreativitet eller særlige livsformål.

Jeg synes, det er helt fantastisk, at hvert eneste nye år får mig til at længes og drømme på den måde! Nu er det bare sådan, at jeg - forudsat at jeg når middellevealderen for kvinder i Danmark - allerede er tippet mod den korteste halvdel af livet! Og det faktum har skubbet mig ind i 2019 på en lidt anden måde.

Heldigvis er jeg velsignet med de basale livsglæder som børn, dejlig kæreste, familie, veninder og venner. Desuden fast indkomst, tag over hovedet, en uprætentiøs (men betalt) bil og andre behagelige livsfornødenheder. Så - jeg er tilpas priviligeret til at drømme større. Ikke om større hus, bil eller nyere telefon, men om hvordan jeg kan vække mine tilstøvede talenter, puste liv i min hengemte kreativitet og endelig udleve alle de uforløste drømme.

(At dømme efter forsiderne på ugebladene er jeg ikke den eneste, der drømmer lidt større ved nytårstid end ellers).

3 ting vil jeg gerne gøre mere af i 2019:

  • Skrive. Derfor bloggen

  • Rydde op. Og lade være med at købe en masse nyt

  • Meditere. Bare fordi

Jeg har med vilje ikke sat mål for, hvad jeg vil opnå. Det er projektløst. Jeg vil bare gøre det. Jeg skal ikke et bestemt sted hen med det, men jeg vil bruge bloggen og skriverierne til at manifestere, at jeg gør noget andet i 2019, end jeg har gjort hidtil.

Hvad drømmer du om?

Godt nytår.

Marianne MillerComment