Oprydning #1

Allerede i august måned tog jeg de første billeder af mit klædeskab og tænkte, at de skulle bruges til et blogindlæg, når jeg engang havde fået ryddet op. I sommerferien læste jeg nemlig bogen “Magisk oprydning” af Marie Kondo, og blev meget inspireret. Jeg begyndte at følge hende på Instagram og var fast besluttet på, at nu skulle det være.

Men så var ferien slut og bogen blev afleveret på biblioteket. Jeg havde læst lidt om Marie Kondo før, og bogen er udgivet i 2011, så der var ikke meget first mover over det. Men et eller andet er der sket i løbet af efteråret, for pludselig er Marie Kondo jo overalt! Selvfølgelig hjulpet godt på vej af Netflix-serien “Tidying Up”, som jeg også har set. Hvis du selv har lyst til at prøve hendes principper af, er det et godt sted at starte, fordi hendes principper er nemmere at forstå, når man ser dem udsat for helt almindelige mennesker og hjem.

Jeg synes desuden, programmerne giver et godt indblik i, hvilke dynamikker der får os til at holde på vores rod og hvilke overbevisninger, der forhindrer os i at leve, som vi gerne vil. Rod handler om følelser! Det opdager man også, når man selv går i gang.

Som beskrevet i et tidligere indlæg er jeg en samler af værste skuffe, og synes ikke, man bør smide noget ud, der dybest set ikke fejler noget. Problemet er bare, at det hober sig op - og ikke gør glæde for nogen. Så jeg var igennem mine skabe to gange - fordi der i første omgang næsten ikke røget noget ud! Og så har jeg sat en deadline for 1. april og 1. juli, hvor jeg skal igennem forårs- og sommertøjet. Lige nu tror jeg nemlig, at jeg på magisk vis har lyst til at gå i de gamle t-shirts, der er liiiige lidt for små - når bare det bliver forår. Vi får se.

Billeddokumentation herunder.

Før

Bukser og bluser sorteret, men ellers meget klassisk klædeskabssyn. Eller?

Bukser og bluser sorteret, men ellers meget klassisk klædeskabssyn. Eller?

Sweaterstakke..

Sweaterstakke..

Sortering (!):

Inkl. Rosa, som deltog i vanlig tilbagelænet stil

Inkl. Rosa, som deltog i vanlig tilbagelænet stil

Efter:

Bukser, nu foldet på højkant

Bukser, nu foldet på højkant

Sweaterbunken tryllet om til overskuelig orden

Sweaterbunken tryllet om til overskuelig orden

Marianne MillerZimplComment