Overspringsbyggeri

Det var meningen, at jeg skulle skrive om det fortsatte byggeri af vores Tiny House. Og det kommer jeg også til, for der er færdiggjort belægning, lagt isolering i bunden og gjort klar til selve gulvet. Men… så kom der et shelter på tværs.

Der er mange shelterpladser i nærheden af, hvor vi bor, men om sommeren er de i vid udstrækning benyttet af vandrere - hvilket jo også er selve meningen med dem - og derfor taler vi tit om at tage ud at sove i shelter, men det er kun en enkelt gang blevet til noget. Så vi har et stykke tid talt om at bygge ét selv, på min kærestes grund. Og pludselig opstod muligheden, da vi så en reklame for en virkelig fin udgave på facebook.

For et par uger siden tog vi forbi forhandleren, og min kærestes kræmmergen fik frit spil. Vi slog til! Fredag aften i sidste uge skred han pludselig (som jeg også lidt underspillet havde forudset) til meget effektiv handling og byggede i vildskab. Og lørdag aften sov vi for første gang i shelteret.

Jamen hvilken magi. Udsigt over nyhøstede marker, violet solnedgang og sommerhimmel - det er en maggiterning af lykke. At se et dyr springe i skumringen, vågne kl. 5 og se disen over markerne, lytte til stilheden og falde i søvn igen… åhhh (men okay, også at vågne sammen med 7 edderkopper str. large, hvoraf mindst en strøg henover min arm!)

Jeg kan kun anbefale det ❤️ ps. Shelteret er købt hos Sølund Huse

Det tager form..

Det tager form..

Os to her ❤️

Os to her ❤️

Jamen hvem kan bede om mere?

Jamen hvem kan bede om mere?