Lille Lalandia

Jeg gik på et tidspunkt på et meditations og selvudviklingskursus, hvor underviseren, Peter, havde en god pointe om parforhold. Udover kærlighed og en gnist eller tiltrækning, fremhævede han vigtigheden af at have et fælles projekt. Noget at være sammen om. Når man som ung etablerer sig mere fast med en kærlighedspartner, er det fælles projekt ofte at skabe familie, måske få børn, villa og vovse, men det kan selvfølgelig også være helt andre ting som at rejse, starte et firma eller noget helt syvende.

For vores vedkommende er projektet lige nu udelivsområdet på min kærestes matrikel! Døbt Lille Lalandia af selvsamme kæreste. I weekenden blev der endelig vejr til at male shelteret og få de sidste detaljer på plads. Desuden er der blevet lagt belægning, skåret fliser til, bygget videre på udekøkken/friluftsbar og gjort klar til de næste træk på Tiny House.

Da jeg gik og malede, gik det op for mig, at Peter har ret i det med projektet. Det er værdifuldt at skabe noget sammen. Vi har en fælles drøm i horisonten, og der bliver justeret hen ad vejen, men vi har samme fixpunkt. Selvom min kæreste bygger og jeg maler, så er det alligevel følelsen af at gå ad samme sti og skiftes til at lægge en trædesten ud på den fælles vej. Sådan har jeg ikke haft det før - der har jeg bare smidt mine egne sten og gået i min egen retning…

Mere pragmatisk gik det også op for mig, at når man ser et virkelig gennemført udendørsmiljø, hvor der er tænkt på detaljen - så er der lagt rigtig mange timer i det! Men se lige belønningen ❤️ (selvfølgelig med myggelys til at holde vilde dyr på afstand - der er jo set puma i området…)

Baren bød på Leffe, yndlings rosé og dansk vand.

Baren bød på Leffe, yndlings rosé og dansk vand.

Søndag eftermiddag stod det helt færdigt

Søndag eftermiddag stod det helt færdigt