Tiny House #3

Der har været vinterstille omkring byggeriet af Tiny House, men nu hvor dagene er blevet længere, skrider det frem igen. Min kæreste og jeg har lavet den helt rimelige arbejdsfordeling, at han bygger og jeg tager billeder! Men… for at der skal være lidt retfærdighed til, så er det senere mig, der spartler, maler og indretter. Så jeg skal nok få min sag for.

I sidste uge blev der trukket vand og strøm til huset, og belægningen foran er snart lagt. Vi havde egentlig ikke planlagt, at der skulle lægges vand ind, for der er ikke behov for køkken/bad. Der skal måske nok kunne brygges en kop kaffe, men vand kan nemt hentes i stuehuset lige ved siden af. Desuden er der i en tilbygning indrettet stort bryggers/vaskehus med bad og toilet, så det har vi ikke prioriteret i det lille hus. Men da der nu skulle graves alligevel, blev der gjort klar til, at der kan lægges vand ind, hvis “nogen” skulle få ide om det på et senere tidspunkt!

Ønskescenariet (mit) er at bygge husene, så de kan fungere off grid, altså uden at man skal være afhængig af tilslutning til fast vand- og elforsyning. Med solcellepaneler og opsamling af regnvand, kan man gøre husene bæredygtige og samtidig meget nemmere at flytte med. Det næste hus bliver bygget på hjul af samme årsag.

Udsigten er mageløs:

IMG_4392.JPG
Klar til belægning

Klar til belægning

Flittig mand i gang..

Flittig mand i gang..

Marianne MillerComment